ДТП на Волині: подробиці аварії, в якій постраждав мотоцикліст

0
-1
ДТП на Волині: подробиці аварії, в якій постраждав мотоцикліст
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась у Нововолинську, мотоцикліста госпіталізували в травматологічне відділення Нововолинської ЦМЛ з діагнозом закритої черепно-мозкової травми.

Про це повідомляє "Буг".

Нагадаємо, 19-го березня близько 15:00 у Нововолинську на трасі Р-15 по вулиці Луцькій, 1, неподалік «Епіцентру», трапилася ДТП, де мотоцикліст зіткнувся із автомобілем Mercedes Vito.

За кермом двоколісного транспорту перебував хлопець, якого госпіталізували до лікарні. За попередньою інформацією, він отримав перелом тазу.

Як згодом повідомив БУГу т.в.о. начальника Нововолинського відділу поліції Василь Бучинський, за кермом мотоцикла Suzuki перебував житель Нововолинська 1992 року народження.

Рухаючись у напрямку Володимира-Волинського, мотоцикліст не впевнившись у безпечності маневру та не вибравши безпечну швидкість, розпочав обгін автомобілів, які рухалися в попутному напрямку. Внаслідок чого 27-річний водій мотоцикла зіткнувся з автомобілем Mersedes Vito, що повертав ліворуч. Автівкою кермував житель Нововолинська 1967 року народження.

Внаслідок ДТП мотоцикліста госпіталізували в травматологічне відділення Нововолинської ЦМЛ з діагнозом закритої черепно-мозкової травми, струсом головного мозку та переломом кісток тазу.

Водій автомобіля за медичною допомогою не звертався.

Транспорті засоби поміщені на арештмайданчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні