Луцький завод оголосив про карантин через коронавірус

1
1
Луцький завод оголосив про карантин через коронавірус
Луцький ремонтний завод "Мотор" з 23 березня йде на карантин через коронавірус.

Оголошення оприлюднили сьогодні на сторінці підприємства у фейсбуці.

"З метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 адміністрація ДП "ЛРЗ "Мотор" за погодженням з профспілковим комітетом, запроваджує на підприємстві простій у зв’язку з карантином у період з 23 березня до 3 квітня 2020 року", – йдеться в повідомленні.

Протягом простою працівники зобов’язані перебувати вдома, бути на телефонному зв’язку, та при появі симптомів вірусної інфекції у них, чи членів їх сімей, негайно звернутись до сімейного лікаря (лікувального закладу), та повідомити безпосереднього керівника.


Працівники, що контактували з особами, які прибули з країн чи регіонів, в яких були зафіксовані випадки зараження коронавірусом, зобов’язані знаходитись в режимі самоізоляції, з метою запобігання поширенню захворювання.

Працівникам, які залучені до виконання робіт, від негайного виконання яких залежить у подальшому нормальна робота підприємства в цілому або його окремих підрозділів, у період карантину, при вході на підприємство буде проводитись температурний скрінінг, обробка рук дезрозчином та видача захисних масок.

Усіх працівників підприємства та інших громадян закликали бути обережними і дотримуватися рекомендацій міністерства охорони здоров’я.

Адміністрація підприємства спільно з профспілковим комітетом та РТК вживає всіх необхідних заходів для запобігання виникненню та поширенню на території ДП "ЛРЗ "Мотор" коронавірусу COVID-19.

На підприємстві розроблено і впроваджується комплекс санітарних заходів спрямованих на недопущення зараження працівників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну да ,цей завод як і інші забезпечував життєдіяльність міста,зупинка якого призведе до колапсу в місті чи на тих заводах дотримуються санітарних карантинних норм ?Чому одні підприємства зачинені ,а інші продовжують роботу,куди дивиться влада і поліція?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні