--> Працювали, попри карантин: поліція відкрила кримінал на заклад у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Працювали, попри карантин: поліція відкрила кримінал на заклад у Луцьку

1
-7
Працювали, попри карантин: поліція відкрила кримінал на заклад у Луцьку
У Луцьку за порушення правил карантину поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

У четвер, 19 березня, до поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Шевченка у Луцьку один із торговельних закладів не припинив свою діяльність та надалі здійснює реалізацію продукції, а відтак порушує рішення Луцької міської Ради від 16.03.2020 N 72/4 про зупинення роботи об’єктів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування, яке було прийняте з метою запобігання масовому інфекційному захворюванню.

На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці попередили керівництво закладу про кримінальну відповідальність, однак вони відмовилися припиняти свою подальшу діяльність.

Відомості за цим фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 17 до 51 тисячі гривень або арешт на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм,в Києві теж напевне багато працюють раз стільки людей на роботу не можуть добратися,і чому там не закривають?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні