Затримали на хабарі керівника Мін’юсту, який був куратором Волині. ФОТО

0
6
Затримали на хабарі керівника Мін’юсту, який був куратором Волині. ФОТО
Повідомили про підозру у вчинені корупційного порушення високопосадовцю Міністерства юстиції України, який був куратором, зокрема, і Волинської області.

Про це повідомляє пресслужба СБУ у Волинській області.

Керівника Західного міжрегіонального управління з питань виконання
кримінальних покарань та пробації було затримано «на гарячому».  За даними слідства, посадовець вимагав і щомісяця отримував від підпорядкованих керівників установ виконання покарань неправомірну вигоду. Натомість він обіцяв не здійснювати перевірок стосовно дотримання режиму відбування покарань ув’язненими та заходів контролю господарської діяльності вказаних підрозділів.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Заходи із викриття проводилися відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ у Волинській області, Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, спільно з детективами НАБУ, САП,  Управлінням внутрішньої безпеки ДКВС, органами юстиції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні