У карантин харчуємося вдома: кнедлики і солодка ковбаска до чаю

0
-2
У карантин харчуємося вдома: кнедлики і солодка ковбаска до чаю
Домашні сосиски
500-600 г м‘яса, 100 г молока, 1 яйце, 30 г масла, невеличка цибулина, сіль, перець.
М‘ясо змолоти на дрібну сітку, цибулю і масло збити блендером. У мисці вимішати всі складники і викладати по 2 ст. ложки фаршу у харчову плівку. Формувати сосиски, зав‘язуючи з обох боків вузлики. Варити 20 хвилин.

Салат «Копійка»
По дві: сосиски, варених морквин, солоних огірків, 3 варених яйця, 1 цибулина (можна замінити зеленою). Овочі і ковбасу порізати кружальцями, яйця вим‘яти виделкою, цибулю покришити. Додати спеції і заправити майонезом.

Гарячі бутерброди
Варену ковбасу перемолоти і вимішати з майонезом. Викласти на скибочки батона і притрусити натертим сиром. Поставити у розігрітк духовку на кілька хвилин, доки не розплавиться сир.

Кнедлики
Відварити 4 картоплини і розім‘яти. Стільки ж сирих картоплин натерти, як на деруни, відцідити. До картопляної маси додати 1-2 ложки крохмалю. З тіста формувати пиріжки і начиняти фаршем. Варити в підсоленому окропі до готовності.
Кнедлики подають зі шкварками або з грибною підливою.

Солодка ковбаска
1 скл цукру, 1 скл посічених горіхів, 0,5 скл молока, 300 г печива «Марія», 150 г масла, 3-4 ст. ложки какао, 1 ч. ложка горілки або коньяку.
У каструльці розігріти цукор, молоко, масло і какао. Печиво покришити і всипати разом із горіхами в рідку масу. Вимішати, сформувати ковбаску і загорнути у харчову плівку. Винести на холод на кілька годин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні