У Луцьку хочуть обгородити дитмайданчики через карантин

3
2
У Луцьку хочуть обгородити дитмайданчики через карантин
У Луцьку через карантин можуть обгородити дитячі майданчики.

Про це йшлося 19 березня під час пленарного засідання позачергової 73 сесії міської ради, - повідомляє ІА Волинські новини.

Нагадаємо, у Луцьку до 3 квітня на карантин закрили усі заклади громадського харчування, ринки, заклади торгівлі, спортзали, торгово-розважальні центри.

З 19 березня в Луцьку тимчасово повністю зупиняють рух громадського транспорту.

Так, депутати звернулися з пропозицією, щоб обгородити дитячі майданчики на час карантину, адже наразі там грається дуже багато дітей.

Також була пропозиція розробити інформаційний бюлетень з контактними номерами відповідних служб та рекомендаціями, розмістивши ці оголошення на будинках та дошках оголошень.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що над цієї пропозицію вже працюють, але для цього потрібний час.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Починати потрібно з дитячого майданчика на Відродження 49 що навпроти виходу з магазину "домашній", поки зберуться діти з навколишніх гуртожитків - зранку окуповує місцева алкашня і бомжатник, в яких "горять труби". Тільки вже ч/з 2-3 години після перших "відвідувачів" з'являються мами з дітьми, більшість з навколишніх гуртожитків.
Відповісти
слід було церкви парканами пообгороджувати в першу чергу...
Відповісти
Пропозиція депутата Андрія Білана. Ще вчора її було озвучено! Тому вірно. І вірно, що потрібно ще ізолювати дитмайданчики!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні