На Волині у браконьєрів вилучили 40 кілограмів риби. ФОТО

0
7
На Волині у браконьєрів вилучили  40 кілограмів риби. ФОТО
Правоохоронці виявили двох браконьєрів на річці Полонка, поблизу села Городище Луцького району Волинської області, які забороненими снастями виловили 40 кілограм риби.

Про це повідомляє пресслужба рибоохоронного патруля Волині.

Близько 2 години викрито двох громадян, які здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову – підсакою. Порушники встигли виловити водні біоресурси: плітка – 168 екз., щука – 42 екз., лин – 12 екз., карась сріблястий – 6 екз., окунь – 2 екз. Загальна вага незаконно добутої риби склала 40 кг. Завдано збитків у розмірі 30 124 грн.

На місці скоєння правопорушення виявлено акумулятор та фару, які можуть бути підставою вважати, що вилов риби здійснювався електрострумом. Наразі проводяться відповідні експертизи для підтвердження чи спростування даного факту.

На осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються для передачі до суду для притягнення порушників до відповідальності та відшкодування завданої шкоди. Знаряддя лову вилучено.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні