Купують ліки і продукти: у Луцьку створили чат для допомоги пенсіонерам в умовах карантину

1
-7
Купують ліки і продукти: у Луцьку створили чат для допомоги пенсіонерам в умовах карантину
В Телеграмі створили групу, де об'єднуються усі, хто готовий та має можливість доставити продукти і ліки додому людям, старшим 60 років.

Про це повідомляє "Перший".

Група має назву «Луцьк COVID-19 волонтери».

Адже в умовах епідемії такі люди, виходячи з дому, і відвідуючи магазини та аптеки, наражають своє життя на реальну небезпеку.

«Ми, молодші та здоровіші, можемо таким людям допомогти, просто купивши все, що необхідно, зі списку та доставивши до дверей», – розповіла одна з організаторок такої ініціативи, лучанка Іванна Мартинів.

«При тому ми, звісно, дотримуватимемося усіх заходів безпеки – будемо дезінфікувати руки, носитимемо маски тощо», – додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже хотілось би звернутись до кожного хто підписаній та чітає сторінку лікарні. Якщо ви по певним причинам не довіряєте вашій владі, будьласка, подивіться інтервью лікарів в Італіі, Іспанії, США у кожного є інтернет на сьогоднішній день.
Країни далеко не з найгіршим рівнем економіки і всежтаки виявилися абсолютно неготові до такого массового зараження. Абсолютно кожен медичний представник з цих країн говорить про те що:
1. НЕ ІСНУЄ нажаль на сьогоднішній день ліків від COVID-19!
2. НАХОДЬТЕСЬ ВДОМА, не соціалізуйтесь, дотримуйтесь правил гігієни – цей вислів ві почуєте від абсолютного кожного медичного працівника світу!
Чому не соціалізуватись - тому що вірус дуже активно розповсюджуєтья. Кількість захворюваних збільшується щогодини. Уявіть собі якщо одночасно доведеться госпіталізувати 100-200 а то і 300 інфікованих. Медичних парцівників та апаратів для вентиляції легень виявиться недостатньо в критичній ситуації! І тільки в звяку з цим прохання до кожного находитись вдома! Не для того щоб не захворіти, а для того щоб зменшити розповсюдження вірусу в массовій формі. Щоб кожна людина мала змогу своєчасно отримати необхідну допомогу.
3. Дуже велика кількість людей у яких виявились перші симптоми залишаються вдома на самоізоляції (про це також говорять медики зі всього світу). Чому? Тому що госпіталізація проводиться в випадку необхідності підключення до апарату вентиляції легень. Якщо у вас легка стадія захворювання не вимагайте госпіталізаціх, саме в цей момент можліво хтось знаходиться на рівні боротьби зі смертю. Задумайтесь!
4. Намагайтесь покращити ваш імунітет. Вітаміни, правильне харчування. Кожен розуміє суть значення цього вислову. Сильна імунна система буде боротись набагато швидше з вірусом.


Віднесіться з повагою до лікарів! В них також є сімї, але не відміну від вас (коли ви можете знаходитись вдома) вони вимушені залишатись на своїх робочих місцях і піддавати себе найбільшому ризику! Погляньте в якіх засобах захисту працюют лікарі, костюми/маски, подивіться як виглядають лікарі після чергування. Вони знесилені з відбитками тих самих масок на обличчі.
Вони знаходяться там заради нас – то ж давайте будемо знаходитись вдома заради них!!!


З повагою та вдячністю !




Прикріпляю посиляння на сайт де онлайн обновлюється інформацію зі всього світу
https://www.youtube.com/watch?v=qgylp3Td1Bw
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні