--> Повідомили про стан пацієнтів, які поступили у волинську лікарню з підозрою на коронавірус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повідомили про стан пацієнтів, які поступили у волинську лікарню з підозрою на коронавірус

0
3
Повідомили про стан пацієнтів, які поступили у волинську лікарню з підозрою на коронавірус
Повідомили про стан чоловіків, які поступили у районну лікарнюна Волині з підозрою на коронавірус.

Про це йдеться на сайті Любешівської РДА.

Нагадаємо, у середу, 18 березня, близько 21.00 год, на прикордонному пункті пропуску «Дольськ» під час проведення температурного скринінгу, було виявлено підвищену температуру у одного із п’яти жителів Закарпатської області, що слідували із Росії. Зазначених громадян працівниками екстреної служби було доправлено до КНП "Любешівська центральна районна лікарня" Любешівської районної ради в інфекційне відділення для проведення подальшого обстеження.

За інформацією директора Любешівської ЦРЛ Богдана Іваніва, на сьогодні стан громадян задовільний, вірусних і респіраторних ознак захворювання не виявлено, температура і тиск в нормі. Взяті у зазначених громадян зразки наразі досліджуються у обласній вірусологічній лабораторії, результати яких до кінця сьогоднішнього дня будуть отримані.

"Біля інфекційного відділення Любешівської ЦРЛ забезпечено цілодобове чергування працівників поліції, тому просимо жителів району зберігати спокій та не панікувати. Про результати дослідження буде повідомлено додатково.

Разом з цим просимо громадян, які прибувають із-за кордону, дотримуватись самоізоляції щонайменше впродовж двох тижнів", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні