Новобудови у Луцьку – грамотний вибір*

0
1
Новобудови у Луцьку – грамотний вибір*
Сучасні багатоповерхівки пропонують зручність, якість та високий рівень комфорту на довгі роки.

Нові житлові комплекси у Луцьку - хороший варіант для тих, хто хоче купити житло. Вибір пропонують досить широкий: від багатоповерхівок у центрі міста, до заміських таунхаусів із власним подвір’ям. Розібратися у варіантах житла на первинному ринку можна на порталі Dom.ria.com, де зібрані найкращі пропозиції квартир.

Новобудови у Луцьку



Помешкання у сучасному житловому комплексі – це не просто квартира. Це ціла інфраструктура з впорядкованою територією: дитячими та спортивними майданчиками, локаціями для розваг та відпочинку, парковками чи підземними паркінгами, часом навіть власними міні-парками та дитячими садочками.

Популярні ЖК у Луцьку:

1. ЖК Форрест на вулиці Володимирській. Розташований у затишному районі, поруч зона відпочинку. Сучасне планування, якісні сертифіковані матеріали. Розвинена інфраструктура.

2. ЖК Panorama - елітний житловий комплекс недалеко від центру міста. Енергозберігаючі, екологічно чисті матеріали, різноманітне планування, сучасний паркінг, упорядкована територія з дитячим та спортивним майданчиками.

3. ЖК Західний Олімп – повністю огороджений комплекс. Сучасні енергоефективні технології, панорамне скління. Забудовник обіцяє економію на комунальних послугах.

4. ЖК Caramel Residence - сучасні технології будівництва, комплексний підхід до енергозбереження, зручна транспортна розв’язка, розвинена інфраструктура. Один із комплексних проєктів забудови у Луцьку.

5. ЖК Затишний Двір - вигідна локація та ергономічність. Розташований на вулиці Даньшина, поруч хороше транспортне сполучення, інфраструктура.

6. ЖК Яровиця - у самому серці Луцька. Забудовник використовує якісні будівельні матеріали, квартири мають вдале планування, підземний та надземний паркінг, зелена зона відпочинку.

Переваги новобудов



Молодим сім’ям особливо актуальні пропозиції житла у нових багатоквартирних будинках. Адже вартість житла на первинному ринку нижча, ніж ціна «вторинки». Багато забудовників пропонують відтермінування платежу.

У новобудов є ще й такі переваги:

• Можливість виплати частинами протягом кількох років.

• Легко перевірити документи, немає попередніх власників.

• Сучасне планування.

• Нові комунікації.

• Просторі квартири із можливістю облаштування на свій смак.

Важливо вибрати відповідального забудовника. Оглянути можливі варіанти можна на сайті Dom.ria.com, де зібрані тільки перевірені варіанти. Це дозволить без ризиків грамотно обрати своє майбутнє житло.

На що звернути увагу при виборі квартири



Якщо ви вже визначилися із тим, у якому саме ЖК хочете придбати житло, пора переходити до не менш важливих моментів. Чимало інформації ви зможете отримати від ріелторів, однак деякі нюанси можна зауважити самостійно.

• Зверніть увагу на стан комунікацій: водовідведення, газових мереж, каналізації . Адже вам доведеться користуватися ними постійно.

• Оцініть матеріали, тип перекриття та міжкімнатних перегородок. Адже це саме той «каркас», від якого залежать усі ремонтні роботи в помешканні.

• Дізнайтеся, чи робили у квартирі будь-які роботи зі зміною планування. Обов’язково перевіряйте паспорт житла.

• Огляньте підвал та по можливості, дах будинку. Як правило, усі недоліки будівельників видно саме там.

• Прибудинкова територія – «обличчя» ЖК. Зверніть увагу на стан під’їздів, розмір паркувальних майданчиків, наявність охорони.

Уважно поставтеся до перевірки усіх технічних та юридичних деталей. Не слід поспішати на пропозиції сумнівних дешевих варіантів.

Навіть у новобудовах серйозно вивчайте усі документи та користуйтеся послугами перевірених ресурсів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні