У місті на Волині син заступника мера вчинив подвійну ДТП, – ЗМІ. ФОТО

3
-9
У місті на Волині син заступника мера вчинив подвійну ДТП, – ЗМІ. ФОТО
Внаслідок аварії в Ковелі, до якої причетний син заступника мера, розбито три авто. Постраждав один з водіїв.

Про це пише Район. Ковель.


У середу, 18 березня, о 10-й годині ранку в Ковелі на перехресті вулиць Варшавської та Відродження, поблизу автобусної зупинки «Сільмаш», сталася дорожньо-транспортна пригода: водій позашляховика «Mitsubishi L200» на великій швидкості в’їхав у легковий автомобіль «Citroen C-Elysеe», що рухався попереду, який від удару врізався у легковик ВАЗ-2106, що зупинився на червоний сигнал світлофора.

Про це Район.Ковель повідомили свідки ДТП, які надали редакції фотознімки з місця пригоди.

У салоні ВАЗу перебувала вагітна жінка та її малолітня дитина, які просто дивом не зазнали значних ушкоджень. Водій іншого легковика від удару втратив свідомість. За попередніми даними, в нього – черепно-мозкова травма.

Як пише ЗМІ, очевидний винуватець ДТП – водій позашляховика Сергій Гетьман. До приїзду поліцейських він поводив себе неадекватно та мав ознаки алкогольного сп’яніння. Це син першого заступника Ковельського міського голови Михайла Гетьмана.

За словами свідків, щойно працівники поліції дізналися, ким є водій «Mitsubishi L200», до них почали надходити різного роду «інструкції» щодо того, як потрібно оформляти документи.

Вже після того, як усіх постраждалих забрали до Ковельської центральної районної лікарні, правоохоронці навмисне затягували із перевіркою на стан алкогольного сп’яніння, очевидно, розраховуючи на уникнення покарання сина високопосадовця.

В цей час на місце аварії прибув евакуатор, яким працівники у спецодягу намагалися без оформлення ДТП забрати пошкоджений позашляховик. Лише завдяки активним діям очевидців, які увесь цей час перебували біля розбитих автомобілів, вдалося перешкодити протиправним діям, в результаті чого навіть була штовханина.

На перехрестя приїздило кілька нарядів поліції, оформлення документів тривало більше семи годин.

«Хочеться вірити, що нова влада, зокрема, новий керівник прокуратури, не дадуть спустити цю справу «на гальмах», а винуватець ДТП понесене справедливе покарання», – кажуть люди.

Як стверджують свідки, навіть пізно ввечері все ще відсутній протокол про скоєння ДТП, а кров для аналізу на алкоголь та наркотики ніби не відбиралася. Водія «Citroen C-Elysеe», в якого попередньо діагностували черепно-мозкову травму, медики відмовляються госпіталізувати. І це при тому, що потерпілий без свідомості пробув більше 15 хвилин.

«У лікарні ми зустріли прокурора Ковеля. По цьому питанню він повідомив, що у винуватця ДТП червоні очі, але алкоголю чи наркотиків не виявлено!!! Не виявлено, але аналізів ніхто не робив!» – вказують очевидці.

Журналісти стежитимуть за подальшим перебігом подій щодо цієї аварії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і побачить Ковель хто є хто, чиїми погонами тільки грубку палити
Відповісти
Наші вийдуть з любого положення.І покарання ніякого не буде!
Відповісти
Тільки самосуд і всі пагони до дупи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні