В Італії затримали українку, яка продавала медичні маски

1
-13
В Італії затримали українку, яка продавала медичні маски
У Мілані затримали 53-річну українку, яка незаконно продавала медичні маски, попри заборону виходити на вулицю. Її оштрафувала італійська поліція.

До правоохоронців звернувся місцевий житель, який помітив жінку, пише італійське видання MilanoToday.

Чоловік повідомив, що українка вже не перший день поспіль продавала маски біля супермаркету.

“53-річна жінка, громадянка України, була оштрафована в неділю вдень після того, як її спіймали біля супермаркету на вулиці Віа делле-Форза Арматі, коли вона нелегально продавала хірургічні маски”, – мовиться у повідомленні.

Після того як поліцейські помітили жінку, та намагалася втекти, сховавши маски під жилетом. Коли її зловили, вона відразу ж зізналася, що намагалася продати маски. Тепер українка повинна виплатити штраф.

Жінку звинуватили у:


1. Відсутності дозволу на торгівлю в громадських місцях.

2. Порушенні декрету виданого урядом Італії, що приписує мешканцям півночі країни залишатися вдома, щоб спробувати стримати поширення коронавірусу.

Яка ситуація з масками в Україні?

Україна заборонила експортувати медичні маски та респіратори. Під час звернення до українців 13 березня Володимир Зеленський наголосив, що маски, дезінфектори будуть на полицях аптек у достатній кількості та за доступною ціною. Водночас спроби незаконного вивезення масок особистого захисту стали частішими, ніж контрабанда цигарок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо то рагулi , свiдомi.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні