Волинянка, яка проживає в США, розповіла про ситуацію з коронавірусом

0
2
Волинянка, яка проживає в США, розповіла про ситуацію з коронавірусом
Про ситуацію з короновірусом у США розповіла наша землячка, уродженка Рожищенського району Ольга Титаренко, яка зараз проживає у штаті Айова.

Лист-розповідь, розміщений у спільноті "Нетипове Рожище", подаємо без змін.

"Привіт всім моїм землякам. Хочу написати про ситуацію в США. Буду говорити правду і відповідати на всі ваші запитання! Школи в нас теж закрили. Університети ведуть навчання on lain. Великі цілодобові супермаркети вночі закриті. Чоловік вже працює з дому. Я ще працюю, але готова до того, що і нас закриють.

На моїй роботі проводять кожен день наради, про гігієну. Просять, дотримуватись гігієни і не приходити на роботу з симптомами грипу. Приміщення весь час провітрюються, все протирають дезінфекторами, двері скрізь відкриті, щоб не торкалися. В масках ще не ходимо. А рукавички весь час міняємо, руки протираємо дезінфектором.

Вчора їздили в супермаркет. Не через паніку, а тому, що раз в тиждень закупляємось. Були шоковані. Овочів майже нема, молока, яєць, масла, м‘яса, мийних засобів, туалетного паперу нема! Але то була десята година вечора. Дочка моя працює теж в супермаркеті, то каже, що зранку все є, але до вечора розкуповують.

Багато ресторанів і кафе закрилося. Для американців це трошки проблема, бо багато харчуються в ресторанах, оскільки немає часу на приготування. Працюють багато. Але доставка їжі працює. Ресторани закриті лише для клієнтів.

Авіарейси з Європи всі відкладені!

Паніка є! Взагалі люди поділилися на дві категорії - панікери і приколісти! Мій чоловік каже, що так, це вірус грипу, який був давно, але мутував. Симптоми як в грипу, і ліки ті ж. Але якщо є симптоми треба звертатися до лікаря обов‘язково! В більшості хворіють старші люди. Смертність набагато менша як від грипу.

Чого почалося з Китаю? Там велике перенаселення людей і дуже забруднене повітря, а значить і вода! Прошу всіх людей, не сійте паніку, підтримуйте одне одного, не вірте усім новинам, будьте людяними!!! Всім бажаю миру і здоров‘я!".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні