У волинянина з двору поцупили автомобіль

0
-1
У волинянина з двору поцупили автомобіль
Поліцейські затримали 27-річного жителя Ківерцівського району, якого підозрюють в причетності до незаконного заволодіння автомобілем «Opel Vectra B».

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 17 березня, до поліції із заявою звернувся 24-річний житель селища Стара Вижівка. Потерпілий повідомив, що під час перебування за кордоном, невідома особа викрала його автомобіль «Opel Vectra B», котрий знаходився на вулиці селища.

Співробітники поліції встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв 27-річний житель Ківерцівського району. Автомобіль правоохоронці вилучили та повернули власнику.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті, зокрема, передбачає від трьох до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні