У Луцьку з’являться «проїзні» квитки на 70 поїздок

0
-4
У Луцьку з’являться «проїзні» квитки на 70 поїздок
У Луцьку з’являться електронні квитки на 70 поїздок, які коштуватимуть 270 гривень. Користуватися можна буде лише в електротранспорті.

Про це стало відомо у березні, 18 березня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як поінформував начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, цей квиток матиме такий самий вигляд, як електронний.

«Це місячний квиток на 70 поїздок, який коштуватиме 270 гривень. Їх закуплятимуть організації, підприємства, установи. Придбати можна не готівкою, а через перерахування»,– пояснив Степанов.

Член виконавчого комітету Ігор Муковоз зауважив, що таким чином одна поїздка коштуватиме 3,8 гривень. За його словами, введення таких проїзних квитків важливе і потрібне рішення, але потрібно розуміти, що, надаючи пільги одним громадянам, інші отримують навантаження.

«Не виняток, що потім до нас прийдуть перевізники, які скажуть, що треба підняти проїзд, бо вони не доотримують повну вартість», – виступив Муковоз.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад пояснив, що такий квиток лише для поїздок в електротранспорті, де вартість проїзду – 4 гривні.

Член виконавчого комітету Михайло Щур поцікавився, чи можна повернути проїзні квитки у випадку, якщо підприємство купило їх забагато й вони не використовуються. Володимир Степанов зазначив, що такої можливості не передбачено.

Члени виконавчого комітету підтримали цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні