--> За два дні на Волині невідомі вчинили 16 пожеж. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За два дні на Волині невідомі вчинили 16 пожеж. ФОТО. ВІДЕО

0
1
За два дні на Волині невідомі вчинили 16 пожеж. ФОТО. ВІДЕО
За два дні, 16-17 березня, працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області здійснили 16 виїздів для ліквідації пожеж в екосистемах. Усі загорання спричинені необережним поводженням з вогнем громадян.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Волинській області.

Зокрема, пожежі трав’яного настилу зафіксовані у Луцькому, Любешівському, Рожищенському, Ківерцівському, Володимир-Волинському, Іваничівському, Любомльському, Ратнівському районах та у місті Луцьку. Площа охоплених вогнем угідь склала понад 7 гектарів. Для ліквідації пожеж залучені 15 одиниць основної пожежної техніки, працювали понад 40 рятувальників.

У понеділок, 16 березня, об 11:11 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу сухої трави на площі 0,3 га біля села Полонка Луцького району. Загорання ліквідували працівники 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини.

О 13:50 мешканці села Велика Глуша Любешівського району повідомили, що вогонь охопив трав’яний настил на відкритих угіддях за селом. Пожежу, площа якої склала 1 гектар, ліквідували працівники 23-го Державного пожежно-рятувального поста.

Близько 14-ої години пожежі посуші охопили відкриті території біля сіл Крижівка Рожищенського району, Прилуцьке та Олександрія Ківерцівського району, Ліски Володимир-Волинського району. Усі загорання ліквідовані працівниками пожежно-рятувальних підрозділів, для приборкання пожежі у Володимир-Волинському районі, окрім рятувальників, долучилися працівники місцевої пожежної охорони села Овадно.

Близько 16-ої години пів гектара трав’яного настилу загорілося на околицях села Рованці Луцького району. Пожежу ліквідували рятувальники 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі двох відділень. О 16:38 друге відділення рятувальників 1-ої ДПРЧ передислокувалося до села Піддіубці Луцького району, де також горіла суха трава на площі 0,3 га. Пожеж ліквідовано.

О 17:00 рятувальники 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини були направлені до села Ольганівка Рожищенського району, де вогонь охопив відкриту територію на площі 0,5 га. Горіння ліквідували.

У селі Буяни Луцького району працівники 20-го Державного пожежно-рятувального поста ліквідували загорання сухої трави на площі 0,3 га, а в смт Іваничі співробітники 18-ої Державної пожежно-рятувальної частини загасили пожежу посуші, що охопила гектар угідь.

Увечері співробітники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загорання сухої трави та чагарників на площі 0,4 га біля села Красноволя Любомльського району.

16 березня о 16:51 працівники 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини були направлені для ліквідації загорання сміття на площі 0,015 га в обласному центрі в районі вулиці Героїв УПА. Пожежу ліквідовано.

Близько опівночі горіла також суха трава біля села Буків Луцького району та в урочищі Береза Ратнівського району. Загорання ліквідовані силами працівників пожежно-рятувальних підрозділів.

О 01:41 17 березня працівники 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі двох відділень були направлені для ліквідації пожежі трав’яного настилу на площі пів гектара в районі вулиці Селищної у Луцьку. Загорання, що трапилося через необережне поводження з вогнем громадян, ліквідоване.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні