Іграшки One Two Fun: дітям на радість, батькам у допомогу*

0
2
Іграшки One Two Fun: дітям на радість, батькам у допомогу*
Батьки розуміють, що іграшки потрібні дитині не тільки для розваг, але й розвитку. Проте найбільша проблема — правильно обрати подарунок малюку.

Заплутавшись у безлічі порад, вивчаючи сертифікати та безпечність товарів різних фірм, відповідальні татусі та матусі приходять у місце, з якого потрібно було починати пошуки — до мережі гіпермаркетів «АШАН».

Крім різноманіття пропозицій на сайті інтернет-магазину https://auchan.ua/detskie-kukly/, батьків чекає ще один сюрприз — власний іграшковий бренд компанії One Two Fun.



Унікальний One Two Fun



Асортимент товарної марки об’єднує іграшки для дітей різного віку.

Виробники пропонують продукцію для:

• малюків (до 3 рочків);

• дітей 3–12 років;

• підлітків — 12+.

Іграшки для кожної категорії виготовленні з урахуванням вікових особливостей, уподобань, здібностей і нахилів, рівня активності.

Але це не найголовніше: важливо те, що бренд береться за виробництво саме тих розваг, які дійсно подобаються дітям.

Не забувають у компанії і про безпеку:

1. Кожен виріб зроблено за європейськими стандартами (директива 2009/48).

2. Продукція відповідає вимогам та нормам чинного законодавства України, зокрема і вимогам до матеріалів виготовлення.

3. На виробничих майданчиках ретельно стежать за чистотою приміщень, де створюються іграшки для малюків.

Розвивайся, дій, твори!



Обирати подарунок потрібно не тільки за віком. Придивіться до дитини, яку хочете потішити, дізнайтеся про її уподобання та схильність до певної діяльності. А тепер — підшуковуйте щось від One Two Fun. Звичайно, з нашими порадами:

1. Напевне, найлегше буде з карапузиками до 3 років: вони тільки пізнають світ, їм усе цікаво, і пропозицій компанії вистачає: яскраві сортери, іграшки для купання, екрани для творчості й вивчення предметів, фігур, тварин, дошки для ліплення і найголовніше — пупси й ляльки.

2. Ляльки є і для старших дітей, але зазвичай вони «прив’язанні» до якоїсь історії (персонажі анімованих серіалів) і належать до певної серії: чи то низки ляльок, чи продаються з посагом — додатково можна купувати сервізи, будиночки, колиски, сукні, автомобілі, ракети. Такі іграшки стимулюють фантазію, допомагають пережити справжні пригоди, навчають розподіляти ролі.

3. Настільні ігри — карти, лото, стратегії. Це незамінні супутники дорослішання, адже з ними в дітей розвивається не лише логіка — так малюки навчаються спілкуватися в компанії, дотримуватись правил тощо.

4. Якщо вам пощастило мати побігайчика, то, звичайно, йому до вподоби рухливі розваги. І бренд підготував непосидам м’ячі, техніку на радіоуправлінні, іграшкову зброю, більярдні столи, пінг-понг, настільний футбол.

5. Розвивайте творчий потенціал з комплектами для плетіння, малювання, музичними інструментами тощо.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні