ЖК «Західний олімп»: квартири за вигідними цінами у передмісті Луцька*

0
7
ЖК «Західний олімп»: квартири за вигідними цінами у передмісті Луцька*
Житловий комплекс «Західний олімп» пропонує квартири за вигідними цінами у передмісті Луцька. І головне ціни – в гривнях!

Невдовзі ціни на готові квартири комплексу дещо зростуть, тож усім, хто шукав затишне житло неподалік Луцька, варто поспішити, аби встигнути придбати квартири за старими цінами.

Зведення житлового комплексу у селі Тарасове розпочалося у травні 2018 року, за це й час будівельники повністю завершили у здали в експлуатацію чотири будинки.

Наразі забудовник пропонує придбати готові квартири за старими цінами, адже вже з першого квітня цього року вартість житла в «Олімпі» стане дещо вищою.



Неабиякою перевагою купівлі житла у зданих об’єктах є той факт, що більше не доведеться чекати жодного дня, аби заселитися до нового помешкання. Адже почати розпаковувати речі ви зможете відразу після підписання договору.



До слова, вже цього року почнеться зведення п’ятого будинку комплексу. Загалом ЖК «Західний Олімп» розмістить на своїй території шість будинків.

Забудовник сподівається, що наймальовничіший комплекс луцького передмістя дуже швидко стане надійною та затишною домівкою для усіх, хто його обере.

«Західний Олімп» – це унікальна можливість отримати зручне заміське житло, не відмовляючись від благ великого міста. Відстань від комплексу до центру Луцька долається за 5 хвилин на власному авто та за 15 на маршрутному таксі.

До того ж, поблизу ЖК розташовані усі найважливіші соціальні об’єкти – школа, дитячий садок та лікарня. А здійснити найнеобхідніші покупки можна у власному дворі – перші поверхи будинків займають комерційні приміщення.



Окрім того, невдовзі неподалік ЖК з’явиться затишний сквер, комплекс облаштований дитячим та спортивним майданчиком.

До питання безпеки жителів та їх власності забудовник також
поставився досить серйозно: вся територія комплексу огороджена парканом, має шлагбаум та камери спостереження, а з настанням сутінок автоматична система вмикає ліхтарі.



Варто зазначити, що більше 80% квартир комплексу уже продані, тому всім, хто досі шукає свою ідеальну домівку, варто поспішити.

Для більш детальної інформації усі охочі можуть завітати до офісу, що знаходиться у селі Тарасове на вулиці Лесі Українки,2.

Також консультацію можна отримати за номером телефону: 068-228-88-22.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні