Величезні черги перед банкоматами: волиняни масово знімають готівку

0
-2
Величезні черги перед банкоматами: волиняни масово знімають готівку
Через карантин на вулицях Ковеля з’явилися великі черги до банківських установ та банкоматів.

Про це повідомляє "Район.Ковель".

Вранці у вівторок, 17 березня, у центрі Ковеля можна було спостерігати черги до відділень «ПриватБанку» та «Ощадбанку», а також до банкоматів. До банківських установ працівники впускали лише по кілька чоловік, всі решта змушені були очікувати на дворі.

На вхідних дверях адміністративної будівлі, де знаходяться міська та районні органи влади, вивісили табличку: «Карантин». Закриті для відвідувачів інші установи місцевого самоврядування, а також центральна бібліотека. Пасажирські автоперевезення та переважна більшість торговельних об’єктів у Ковелі працюють у звичному режимі. Не припинив роботу й стихійний базар у самому центрі міста, біля відділення «ПриватБанку», де на землі продають продукти харчування. На карантин закрилися лише деякі магазини та заклади громадського харчування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні