--> Поліщук погрожує ліквідувати луцькі ринки, які працюють, попри карантин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліщук погрожує ліквідувати луцькі ринки, які працюють, попри карантин

3
-4
Поліщук погрожує ліквідувати луцькі ринки, які працюють, попри карантин
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук пригрозив ліквідувати луцькі ринки, які працюють, попри карантин.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, з 17 березня на території Луцька на карантин повинні закритись кафе, бари, ресторани, ТЦ, ринки тощо. Працювати дозволили лише продуктовим магазинам та аптекам. Та й там ввели зміни: закликали зробити розмітку щодо безпечної відстані в касових зонах.

Таке рішення прийняли депутати Луцької міської ради під час позачергової сесії 16 березня. Однак не усі лучани вирішили дотримуватися вказівок – деякі ринки продовжують працювати.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чому, попри карантин, у Луцьку сьогодні працювали ринки

"Інформуємо власників ринків та ярмарків, які сьогодні продовжили свою роботу попри заборону діяльності ринків на час карантину визначеної рішенням міської ради.

У разі, якщо завтра ваші ринки будуть працювати, на засідання сесії Луцької міської ради 25.03.2020 року будуть винесені проекти рішень про дострокове припинення договорів оренди землі під ринками та рішення про припинення діяльності відповідних ярмарків", – написав Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О як зручно,під шумок карантину і обидва ринки розігнати.Ось тільки про наслідки отого розгону він не думає,а вибори то наближаються.
Відповісти
хто такий поліщук? бруд підноготний.
Відповісти
як для радника - не забагато повноважень?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні