Торт у формі серця від волинського виробника підкорює серця українців*

0
4
Торт у формі серця від волинського виробника підкорює серця українців*
Торт «Червоний оксамит» від «Теремно Хліб», який вийшов на ринок напередодні Дня усіх закоханих, дуже швидко став улюбленцем серед споживачів. Це й не дивно. Бо як може не подобатися дивовижне поєднання соковитих оксамитових коржів із ніжним вершковим кремом?

Один лише розріз змушує прискорено битися серця багатьох ласунів, а злегка щільне і одночасно м'яке кексове тісто просто тане в роті. Форма серця робить цей десерт красивим подарунком для коханих, рідних або близьких.



До 1950-х років рецепт торта зберігався у секреті американськими і канадськими кондитерами, але його популярність виявилась настільки великою, що довго тримати рецепт у таємниці не вдалось. Класичний американський Red Velvet Cake – ефектний, смачний і дуже ситний десерт, який, якщо є бажання, можна приготувати у себе вдома.



Існує багато теорій щодо його походження. Дехто вважає, що рецепт з'явився на Півдні США у часи Громадянської війни, хтось упевнений, що рецепт торта виник у північній частині країни. Але відомо напевно, що цей торт став улюбленим десертом американців і канадців, а останнім часом підкорює серця українців.

У нього дуже пористі соковиті коржі – вони буквально тануть у роті, але фішка навіть не в цьому. Вся хитрість – у невеликій кількості какао, яке додається до тіста, але маскується червоним кольором.

Тобто, відкушуючи шматочок, ви чекаєте чого завгодно, але не шоколадного присмаку. А сирна начинка контрастно підкреслює коржі, що додає ще більшої привабливості виробу. Це торт, який дивує знову і знову. Без перебільшення, з кожним шматочком заново дивуєшся: «Вау, та він же шоколадний!»



Тортик можна придбати у мережі фірмової торгівлі «Теремно Хліб» та у кращих магазинах Луцька, а також під замовлення зробити вагою один кілограм.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні