Відома порнозірка пообіцяла секс винахіднику вакцини від коронавірусу

1
-10
Відома порнозірка пообіцяла секс винахіднику вакцини від коронавірусу
Порноакторка з Росії Любов Бушуєва пообіцяла зайнятися сексом із тим, хто винайде вакцину від коронавірусу.

Про це пише "ТСН".

Так, відома під псевдонімом Лола Тейлор, порнозірка Любов Бушуєва перебуває на карантині. Вона зняла відео, на якому розповіла, як проводить час під час ізоляції. Зокрема, вона поскаржилася на те, що втомилася від карантину, однак вийти з будинку вона не може. За порушення її можуть покарати.

Порноакторка також додала, що готова зайнятися сексом із тим, хто винайде препарат, який вилікує COVID-19. 

"Тим, хто створить вакцину, особисто сама дам", - підтвердила дівчина.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Новый коронавирус стремительно распространяется по всему миру. По данным на 16 марта, случаи заражения коронавирусом выявили в 135 странах мира. На фоне распространения опасной инфекции, блогеры запустили в Сети странный челлендж по облизыванию сидений унитазов. Первый ролик с хэштегом #coronaviruschallenge в TikTok опубликовала девушка-блогер, но вскоре ролик она удалила, однако интернет-пользователи успели его перезалить на другие площадки. - Вы только посмотрите, что она творит! Разве можно такое делать?! Люди лишний шаг из дома боятся сделать, боятся заразиться, а она демонстративно это делает. И ведь вряд ли пойдёт лечиться, если заразится. Ладно, сама заболеет, так ведь других может заразить, - сокрушаются в соцсетях интернет-пользователи. Есть информация, что это видео девушка сняла в туалете частного самолёта и её уже добавили в чёрный список лиц, не допущенных к полётам. Многие зарубежные блогеры начали «повторять» подвиг девушки. #коронавирусновости #коронавирус #коронавирус2020 #коронавирусроссия #coronavirus #coronavirusmemes

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фу. Хоч би то був не я
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні