--> Коронавірус у Луцьку: з бюджету міста не виділятимуть кошти на обсервацію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коронавірус у Луцьку: з бюджету міста не виділятимуть кошти на обсервацію

0
-2
Коронавірус у Луцьку: з бюджету міста не виділятимуть кошти на обсервацію
Луцькрада не виділятиме гроші на обсервацію хворих з підозрою на коронавірус.

Про це стало відомо у понеділок, 16 березня, на пленарному засіданні позачергової сесії Луцької міської ради.

Зокрема, депутат Євгеній Ткачук запропонував виділити гроші з бюджету для людей, які могли перебувати із потенційними хворими на коронавірус.

«Не дай Боже, у когось з лучан підтвердять коронавірус. Потрібно обстежити, ізолювати тих, хто перебував у контакті з хворим. Пропоную виділити якісь кошти з бюджету на заходи для їх обстеження та ізоляції», – виступив Ткачук.

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт запевнив, що грошей, які Луцьк виділив на боротьбу з коронавірусом, вистачить і для цих заходів.

«На захисні костюми, маски, на закупівлю 4 апаратів штучної вентиляції легень ми гроші виділили. Є інформація, що Уряд буде закуповувати таке обладнання для всієї України. Тому я думаю, що не тільки ми включимося в цей процес», – виступив Григорій Пустовіт.

Начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін зазначив, що особи, які мали контакт з хворим, – мусять піти на самоізоляцію.

«Є пам’ятки, які ми поширили на сайті міської ради, у ЗМІ. Тут є ще один момент, нам треба передбачити в місті місце для обсервації», – зазначив медик.

Секретар Луцькради зазначив, що рішенням Волинської обласної ради місцем для обсервації хворих із підозрою на коронавірус вирішили облаштувати у Згоранах Любомльського району. А точніше, у приміщенні обласного дитячого протитуберкульозного санаторію в цьому населеному пункті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні