Ніхто не має права наживатися на біді лучан, – Покровський про ціни в аптеках

1
3
Ніхто не має права наживатися на біді лучан,  – Покровський про ціни в аптеках
Депутат Андрій Покровський вважає, що комунальні служби повинні проводити моніторинг цін на антисептичні засоби та засоби захисту. Якщо тут будуть спекуляції – звертатися до відповідних органів.

Про це йшлося 16 березня під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради, пише ІА Конкурент.

Зокрема, пропонують відділу підприємства жорстко моніторити ціни в аптеках та супермаркетах. В разі порушення законодавства – звертатися до компетентних органів.

«Як бізнесмен, я розумію, що заробляти на біді це злочин. Сьогодні ми воюємо за здоров’я людей, наших лучан. Тому маски, дезінфектори, інші необхідні засоби повинні бути у достатній кількості та за доступною ціною. Ніхто не має права наживатися на лучанах», - зазначив Андрій Покровський.

Окрім цього він запропонував, аби за можливості фактично були закриті дитячі майданчики. Та додав, що важливо залишити працювати лише важливі об’єкти: аптеки, продовольчі магазини та заправки.

Питання про посилення карантинних заходів в Луцьку розглянуть сьогодні, 16 березня, у залі засідань Луцької міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А аптекар валерій бондарук має таке право.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні