Волинянки, які відпочивають в Єгипті – не потрапили на карантин: вони в іншому готелі

1
-1
Волинянки, які відпочивають в Єгипті – не потрапили на карантин: вони в іншому готелі
Інформація про волинян у готелі в Єгипті, який закрили на карантин, не підтвердилася.

Про це пише "Буг".


Нагадаємо, в курортному місті Єгипту Шарм Ель Шейх на двотижневий карантин залишили українських туристів у готелі Reef Oasis Beach Resort, де виявили коронавірус у двох італійців. Учора в ЗМІ повідомили, що серед туристів, яких закрили на карантин через коронавірус у готелі Єгипту є мешканці Нововолинська.

Як повідомили журналістам сьогодні родичі відпочиваючих в Єгипті нововолинців, вони потрапили в інший готель, який не під карантином.

Жінка з Нововолинська, а також її донька, яка мешкає у Луцьку, відпочивали у готелі Naama bay promenade beach resort, ex.Marriot beach. За словами родичів, це у місті Шарм ель Шейх, проте за десяток кілометрів від двох готелів, які пішли на карантин.

Готель, в якому перебувають жінки на карантин не закрили і заражених на вірус серед відпочиваючих не виявили, зазначили родичі.

Жінки повинні бути вдома 17 березня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
візьму пасажирів з єгипту в нововолинськ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні