Волинські патрульні обмежили прийом громадян

0
-4
 Волинські патрульні обмежили прийом громадян
В управлінні патрульної поліції у Волинській області обмежили прийом громадян.

Про це повідомляється на сторінці патрульних у фейсбуці.

Повідомляють, що здійснюється прийом лише з невідкладних питань, а саме повернення посвідчення водія відповідно до судового рішення (за умови закінчення строку дії тимчасового дозволу на право керування та за наявності судового рішення).

З усіх інших питань просять звертатися до управління патрульної поліції у Волинській області письмово, на адресу: 43005 м. Луцьк, вул. Залізнична, 15, або на електронну пошту lutsk@police.gov.ua, тел. 0-332-74-21-33.

"Звертаємо вашу увагу на вимоги щодо оформлення таких звернень. Вони зазначенні в Законі України "Про звернення громадян". Згідно зі ст. 5 цього Закону, письмове звернення може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення). У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги", – пишуть у допису.

З метою спрощення процедури оформлення письмових звернень громадян особа може подати звернення шляхом заповнення відповідної форми (з підписом заявника), яку можна отримати на сайті Патрульної поліції України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні