Карантин: на Волині закривають Центри обслуговування платників

1
-5
Карантин: на Волині закривають Центри обслуговування платників
На Волині на час карантину Центри обслуговування платників не працюватимуть.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДПС у Волинській області.

Відтак, з вівторка, 17 березня, Центри обслуговування платників не працюватимуть у зв’язку зі спалахом та поширенням коронавірусу COVID-19.

Щоб убезпечити від інфікування працівників служби та платників податків у ДПС вживають всіх заходів для запобігання поширенню інфекції. Тож очікується, що Центри обслуговування платників не працюватимуть з клієнтами протягом двох наступних тижнів.

А листуватися з податкової службою чи спрямувати звернення можна засобами електронного зв’язку.

До послуг платників податків – Електронний кабінет та інші електроні сервіси, що допомагають своєчасно формувати і надсилати звіти, а також виконувати податкові зобов’язання.

Звертаємо увагу, що отримати кваліфікований електронний підпис можна в будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

В Головному управлінні ДПС у Волинській області просять платників податків з розумінням поставитися до ситуації та виконувати рекомендації МОЗ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за інформація? Можна було конкретно написати. Чи будуть підприємці в цей період платити податки?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні