У волинянки, яка повернулась з Польщі і захворіла, коронавірусу не виявили

1
0
У волинянки, яка повернулась з Польщі і захворіла, коронавірусу не виявили
У володимирчанки, яку позавчора госпіталізували в інфекційне відділення обласної лікарні Луцька, захворювання на коронавірус не підтвердилось.

Про це розповіли Бугу у виконавчому комітеті Володимир-Волинської міськради. Таку інформацію повідомили також на офіційному сайті міста у фейсбуці.

Нагадаємо, 13 березня на прийом до чергового сімейного лікаря звернулася жінка, мешканка Володимира-Волинського 70-го року народження, у якої медики запідозрили пневмонію. Володимирчанка повернулася нещодавно з Польщі. Щоб уберегти жінку від ризиків, її скерували екстреною медичною допомогою в Луцьку інфекційну лікарню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як могли виявити, коли тестів на Волині немає?
Всі аналізи з областей відправляють в Київ, де проводять тестування на протязі 5 (П'ЯТИ!) днів. А тут ще співали вихідні. (Без коментарів далі)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні