Колишній футболіст збірної України виграв 50 тисяч на шоу «Розсміши коміка»

0
3
Колишній футболіст збірної України виграв 50 тисяч на шоу «Розсміши коміка»
Колишній футболіст збірної України, волинянин Артем Федецький взяв участь у телевізійному шоу "Розсміши коміка" на телеканалі "1+1".

34-річний спортсмен зумів п'ять разів розсмішити Євгена Кошового та Ольгу Полякову, вигравши головний приз – 50 тисяч гривень. Відео виступу футболіста опублікував офіційний YouTube-канал шоу.

Раніше Федецький покинув львівські "Карпати" і зараз залишається вільним агентом. Рішення про завершення кар'єри захисник поки що не ухвалив.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Федецький, Шумський-молодший і Горошкевич: хто прийшов побачити нового голову Волинської ОДА

Довідково. Артем Федецький народився 26 квітня 1985 року в Нововолинську. Виступав, зокрема за «Шахтар», «Карпати» і «Дніпро». Володар Кубка УЄФА 2009 у складі донецького «Шахтаря». Колишній гравець національної збірної України, учасник «Євро-2016». Син футболіста Андрія Федецького.

Теги: футбол, шоу
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні