Волинські артисти-політики потрапили на «Рагулі». ВІДЕО

3
-2
Волинські артисти-політики потрапили на «Рагулі». ВІДЕО
Волинських політиків розкритикували у новому випуску програми «Рагулі».

Авторка програми, журналістка Тетяна Микитенко анонсувала новий випуск так: «Випуск про те, чому виступ гурту «СТЕП» в Херсонській ОДА не таке вже й дно і про те, де було дно не менш глибоке», пише «Таблоїд Волині».

Під «не менш глибоким дном» вона мала на увазі, зокрема, вокальний виступ волинських політиків, присвячений Міжнародному жіночому дню.

Нагадаємо, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад та депутати Волинської облради Михайло Імберовський та Олександр Омельчук з нагоди жіночого дня заспівали відому українську пісню «Ніч яка місячна».

Журналістка розкритикувала вокальні дані волинян та режисуру номера.

«Якщо вони ухвалюють таке рішення заспівати назагал, то чому ми не маємо боятися тих рішень, які вони можуть прийняти у Луцькій міськраді! Це рішення було абсолютно провальним, вони ж не здатні ні співати, ні танцювати, ні презентувати себе. Як же тоді всі інші рішення узгоджуються у Луцьку? Страшно за місто!» – поділилася журналістка.

Також Тетяна зачепила і тему хлопчика з Волині, який на конкурсі у Лондоні співав «Смуглянку» у формі радянського солдата.

«Мені здається, втягувати дітей у пропечатування радянських цінностей у них в голові без усвідомлення усіх процесів, які реально відбувалися, це злочин», – йдеться у відео.

На відео – з 2 хв. 25 сек.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можна вийти з "совка", але "совок" з голів - ніколи
Відповісти
Правильно... Позор какой то ...
Відповісти
Клоуни!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні