У столичну клініку у масці привезли експрем'єра Яценюка

0
-7
У столичну клініку у масці привезли експрем'єра Яценюка
Колишній прем'єрміністр України Арсеній Яценюк, якого помітили у медичній масці біля київської клініки "Борис", приїжджав туди для проходження планового огляду. Кажуть, його візит не пов'язаний з будь-яким захворюванням.

Таку заяву зробила його прессекретар Ольга Лапло, передає "Обозреватель".

Зауважимо, раніше у ЗМІ з'явилась інформація, що Яценюк у медичній масці був помічений біля клініки. Він приїхав туди з охороною на своєму особистому авто Toyota Sequoia.

Машина нібито під'їхала до чорного ходу медустанови. На передньому пасажирському сидінні знаходився колишній прем'єр. Він довго не виходив із салону.

Охоронець, який супроводжував політика, також був у медичній масці.

Прессекретар Ольга Лапло ситуацію прокоментувала так:

"Прохання не поширювати паніку і домисли. У мережах з'явилася новина, що Арсенія Яценюка побачили в лікарні. Навколо цього вже з'явилося багато спекуляцій і припущень. З Арсенієм Яценюком усе в порядку. Він був у клініці, але з причин, які не пов'язані ні з одним ГРЗ. Це була планова процедура, яка не має нічого спільного з діагностикою вірусного захворювання. Дякую за турботу".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні