У місті на Волині дезінфікували ринок, транспорт і під’їзди багатоповерхівок. ВІДЕО

0
-5
У місті на Волині дезінфікували ринок, транспорт і під’їзди багатоповерхівок. ВІДЕО
У Володимирі-Волинському дезінфікували ринок, авто- та залізничну станції, маршрутки та автобуси, під’їзди багатоповерхівок.

Про це повідомляє "Буг".

Ввечері 14-го березня у Володимирі-Волинському, згідно рішень міськвиконкому про введення додаткових попереджувальних заходів проти коронавірусу провели дезінфекцію під’їздів багатоповерхівок, ринку, міських маршруток та міжміських автобусів, приміщень залізничного вокзалу та автостанції. Подібні заходи заплановано проводити у місті протягом тижня.

За якістю проведення заходів спостерігав перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. У роботі задіяні працівники управляючої кампанії, ветеринарної лікарні, поліція, Держпродслужба, працівники управління ЖКГ та інші.

"Роботи виконуються за рахунок коштів резервного фонду і підприємців силами ветеринарної лікарні. Є спеціалізоване обладнання.

Ці заходи будуть проводитися протягом тижня поки що, а далі будемо бачити.

Вже почалася дезінфекція в багатоквартирних будинках. Був окремий пункт у рішенні міськвиконкому, яким зобов’язали управляючу кампанію проводити відповідні заходи також ОСББ і ЖБК. Сьогодні почали дезінфікувати під’їзди. Ці роботи будуть проводитись планово", – розповів Матвійчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні