Лучанка пропонує зібратись по 100 гривень на апарати штучної вентиляції легень. ОНОВЛЕНО

9
2
Лучанка пропонує зібратись по 100 гривень на апарати штучної вентиляції легень. ОНОВЛЕНО
Наталія Дунай пропонує лучанам зібрати гроші на закупівлю апаратів штучної вентиляції легень.

Про це вона написала у групі "Теревені про Луцьк" у фейсбуці.

«Паніка відсутня! Але спокійніш було б всім, якби в наших лікарнях були апарати штучної вентиляції легень в наявності в необхідній кількості.

У групі теревень 156 235 учасників. Якби кожен скинувся по 100 грн, то разом змогли б купити 95 апаратів штучної вентиляції легень для міста. А то на когось надіятись – не вихід із ситуації. І для міста був би резерв. І приклад іншим містам дали. Як з армією на початках було. Справились же! На завтра спробую правильно організуватись. Якось правильно потрібно це зробити. І вже!

Люди, потрібно ще дізнатись, де їх купувати. Але були б кошти...

Хочеться знати позицію людей... Чи сидимо і чекаємо... Чи все-таки цікавимось! Як заздалегідь підготуватись? Сама повний профан у цьому ділі, але вихід із ситуації бачу тільки такий. Треба говорити зі спеціалістами. Запитувати, що потрібно в цей момент і організовуватись», – йдеться у дописі.

ОНОВЛЕНО об 11:37

Після того, як інтернет-видання «Волинь24» опублікувало новину про допис, до редакції зателефонувала його авторка і повідомила, що цей пост вона вже видалила.

«Це просто спілкування в групі», – пояснила свою позицію авторка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЧОМУ ЛЮДИ?! ДЕРЖАВА ЩОДНЯ ЗВІТУЄ СКІЛЬКИ МІЛЬЙОНІВ ВИДІЛЯЮТЬ НА БОРОТЬБУ З ЕПІДЕМІЄЮ. ДЕ ВОНИ??????
Відповісти
У вільному продажу апарати штучного дихання для індивідуального і оптового придбання відсутні. Тому брехня українського уряду про те, що "...в разі потреби буде виділено 500 млн. грн. на придбання таких апаратів" - це чергова цинічна спроба заспокоїти "населення". Цей апарат на сьогодні є єдиним засобом виживання для тих, хто заразився коронавірусом. Щопрада - не для усіх. Ніякі ліки не дають результату, так що лікарі в "боротьбі" з коронавірусом поки що можуть відпочивати, поправлючи хворим подушки, як 200 років тому. Уряди багатьох європейських країни, які мислять адекватно, розмістили замовлення на виробництво таких апаратів у тисячах. Один з крупних виробників - ФРН. Попередня оплата і певний час у місяцях для виготовлення.
Відповісти
є пропозиція чинушам з міськвиконкому не виплатити премії
Відповісти
Напевне хтось її налякав,бо ідея непогана,а надіятися на владу...ну самі знаєте.
Відповісти
Діалектика коронавірусу має дві сторони «медалі». Перша – безсмертна логіка бюрократа: «треба показати вид, що кипить робота», «терміново прийняті міри», «будуть організовані заходи з забезпечення, заборони, обмеження…» і т.п. Як воно все працює, нікому немає потреби пояснювати. Завжди легше навести паніку, відмінити поїзди і всі заходи, закрити вокзали, аеропорти. В такі моменти будь-яка бюрократія буде бігати з трусами на голові, аби нікому в голову не прийшла думка, що «не зроблено усе можливе». Тому правду про стан з поширенням вірусу в країні і хороші поради для чинуш висловив генеральний директор однієї з перших універсальних приватних клінік в Україні "Оберіг" (Київ) Віктор Рибачук у статті "Чихав вірус на рейтинги" (вчора, "Дзеркало тижня. Україна"). Прохання до редакторів: поставте у себе цей матеріал - нехай люди знають більше.

Відповісти
Готуватись до ™пісець потрібно заздалегідь, а не коли прийшов в хату. Немає чим визначити наявність короновірусу, елементарних експрестестів.
Перетнув наш кордон вірус отримує назву ГРВІ і вентиляції легень не підлягає.
Якщо без сарказму, то це ще одна з "переможних рехформ" Попрошенка-Супрун продовжено вованом?
Особливо "скинуться" пенсіонери, яким все одно вмирати по словам ЗЕміністра МОЗ..
Відповісти
От якраз зараз потрібний Порошенко.
Відповісти
Можливо треба обмежитись в піар бруківці і закупити необхідне.
Відповісти
Це я як зрозумів, ми скидаємось по сто гривасиків, за всенародний кошти закуповуємо апарати штучної вентиляції легень . Нас спочатку будуть лікувати ??? Чи усіх незважаючи на вік ??? А пізнійше як усе вляжеться чи не будуть з нас стригти бабалосикі спиртні ділки у білих халатах ??? Думку можна розвивати далі... Поки що дякую за увагу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні