--> #ЗалишаюсяВдома: у МОЗ запустили онлайн компанію на тлі поширення коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

#ЗалишаюсяВдома: у МОЗ запустили онлайн компанію на тлі поширення коронавірусу

3
1
#ЗалишаюсяВдома: у МОЗ запустили онлайн компанію на тлі поширення коронавірусу
Міністерство охорони здоров’я України закликає залишатися вдома під час карантину. У Міністерстві запустили на Facebook хештег та створили рамку для фото у соцмережі, для того, щоб підтримати цю ідею. Про це повідомляє пресслужба міністерства, передає УНН.

“Стань прикладом для інших, поділися закликом #ЗалишаюсяВдома через рамку для фото у фейсбуці від МОЗ України”, — запропонували у міністерстві.

МОЗ також закликало уникати відвідування місць масового скупчення і за можливості залишатися вдома, щоб убезпечитися від інфікування респіраторними захворюваннями, зокрема коронавірусним захворюванням COVID-19. “Самоізоляція — найефективніший спосіб боротьби з поширенням коронавірусної інфекції в усіх країнах, де її було зафіксовано”, — нагадали в МОЗ.

“МОЗ закликає піклуватися про власне здоров’я та стати прикладом для інших... МОЗ нагадує — прості правила рятують життя: не забувайте регулярно і ретельно мити руки з милом і тримайте дистанцію. Будьте пильними і піклуйтеся про своє здоров’я, обов’язково зверніться до лікаря у разі поганого самопочуття”, — мовиться в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки вміють флешмоби робити,непотрібні комісії створювати , брехати бо на більше нездатні.Пардон ще вміють красти.
Відповісти
Оце єдине,на що вони здатні,неуки.
Відповісти
Я то залишусь, а в газ, воду і світло потім хештег від МОЗу занесу?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні