На ремонт траси Луцьк–Дольськ витратять понад 20 млн

0
2
На ремонт траси Луцьк–Дольськ витратять понад 20 млн
На поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення у Волинській області Р-14 Луцьк–Ківерці–Маневичі–Любешів–Дольськ цього року планують витратити до 20,6 мільйона гривень.

Про це повідомляє ІА "Волинські новини".

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 13 квітня, аукціон має розпочатися 19 травня.

Йдеться відразу про два тендери:

- на поточний дрібний ремонт згаданої дороги на відрізку між 50-м і 61-м кілометрами (очікувана вартість – 15,204 мільйона гривень);

- на поточний дрібний ремонт траси окремими ділянками на відрізку між п’ятим і 32-м кілометрами (очікувана вартість – 5,365 мільйона гривень).

Відзначимо, що загальна протяжність автошляху складає 154,4 кілометра. Ця дорога з’єднує Луцьк із білоруським кордоном.

Поточний дрібний ремонт траси включатиме планування та укріплення узбіч, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розлив бітуму, влаштування та ущільнення асфальтобетонного шару, ліквідацію вибоїн, нанесення горизонтальної розмітки, фарбування бортового каменю, влаштування металевого бар’єрного огородження та встановлення дорожніх знаків.

Серед вимог до учасників торгів – наявність працівників відповідної кваліфікації, необхідного обладнання, зокрема трьох дорожніх катків, трьох автомобілів для перевезення асфальтобетону, асфальтоукладальника, дорожньої фрези, екскаватора та автогрейдера, та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.

Усі роботи мають закінчити до 31 грудня 2020 року. Гарантійний термін на дорожнє покриття з асфальтобетонних сумішей становитиме три роки.

Нагадаємо, що водночас Служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила тендер на ремонт траси Т-03-02 Піща–Шацьк–Любомль–Володимир-Волинський–Павлівка–Горохів–Берестечко–Козин–М-06. Ця дорога веде до пункту пропуску на українсько-білоруському кордоні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні