--> Як курсуватимуть тролейбуси і маршрутки у Луцьку в умовах карантину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як курсуватимуть тролейбуси і маршрутки у Луцьку в умовах карантину

2
1
Як курсуватимуть тролейбуси і маршрутки у Луцьку в умовах карантину
Начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Володимир Степанов розповів, чи є в умовах карантину ймовірність обмеження чи скасування руху від певних перевізників.

У програмі "Тема дня" на "Суспільному Волині" він пояснив, що такі рішення фіксують відповідними документами, передає ІА "Конкурент".

"На сьогодні у нас вже є розпорядження міського голови від 6 березня щодо заходів, яких необхідно вживати ще до настання епідемії. У нас є постанова Кабінету Міністрів від 11 березня, рішення виконавчого комітету від 12 березня, де прописані всі заходи, яких повинні вживати всі перевізники, органи контролю, медичні установи тощо. Тому питання про припинення курсування транспорту не розглядається. У нас немає випадків зараження коронавірусом, були підозри, але вони не підтвердилися, тому весь транспорт курсує у звичайному режимі", – наголосив Степанов.

Проте Володимир Степанов закликав громадян не платити за проїзд готівкою і взагалі утриматися від поїздок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а у нас в Луцьку є міський голова???
Відповісти
Якого міського голови?Ви що,білини там обїлись.В нас в місті влада відсутня,а є рейдери і все.Плоди будемо пожинати пізніше...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні