Мешканці луцької багатоповерхівки стурбовані: сусідка приїхала із охопленої коронавірусом Італії

8
17
Мешканці луцької багатоповерхівки стурбовані: сусідка приїхала із охопленої коронавірусом Італії
У Луцьку мешканці багатоквартирного будинку стурбовані тим, що їхня сусідка повернулася з Італії, де шаленіє коронавірус.

Про це у фейсбуці написав голова правління ВОГО "Волинська обласна лікарняна каса" Дмитро Глазунов.

"Вчора подзвонили родичі і повідомили, що у Луцьку у них в під'їзді приїхала жінка із самого епіцентру охопленої коронавірусом Італії, яка займає перше місце в Європі за кількістю заражених і померлих від коронавірусу.

Мешканці під’їзду стурбовані, особливо на тлі останніх новин і невтішної статистики. О 18 год 49 хв подзвонили на "гарячу лінію" Луцької міської ради. Там відповіли, що не володіють інформацією на цю тему, а управління охорони здоров'я Луцької міськради вже зачинене, "можливо, зверніться на 103". Навіть не поцікавилися адресою і хто це.

Відтак ми розуміємо, що державні превентивні механізми щодо захисту населення в місті Луцьку не працюють. Ми нічого не маємо проти цієї людини, однак заходи щодо карантину, або жорсткий контроль на державному рівні самоізоляції на інкубаційний період для людей, які повертаються із охоплених коронавірусом країн однозначно повинен бути!", - ідеться в пості.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Великому реХформатору охорони здоровя Глазунову варто було вказати адресу будинку. Просто так, для людей. Не виключено, що будинок відвідують мешканці інших багатоповерхівок.
Відповісти
Просто в Мітьки весняне загострення. Його прожекти давно нікому не цікаві, а тут - така нагода нагадати про себе і пропіаритись нахаляву.
Відповісти
Наша влада до самої жопи!! Якщо Албанія ввела закон,про людей які приїхали з європейських країн і не прийшли самі на обов'язковий 14денний карантин і не повідомили про свій приїзд - штраф 5 тисяч євро! Що робить Україна? Ніху*
Відповісти
Тобто має приїхати швидка, дати по спині нагайкою і відвезти в «невідомому напрямку»? Жінка пройшла кілька пунктів пропуску різних країн. Її пропустили. А тут мають камінням забити? мітьку за панікерство потрібно притягати, а не жінку цькувати
Відповісти
To ne susidy, a lyhi ludy, hohly.
Відповісти
Ось так і розвозять "оту біду" по містах,і по державі,і ніхто не несе відповідальності!
Відповісти
Зате будуть розумні зупинкі.Може???
Відповісти
З Італії не лише вона повернулася в Україну (сотні тисяч громадян), а дах знесло лише у мешканців даного будинку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні