У МОЗ розповіли, як діяти, якщо лікар відмовляє у тесті на коронавірус

0
0
У МОЗ розповіли, як діяти, якщо лікар відмовляє у тесті на коронавірус
Наразі тести на коронавірус проводяться лише тоді, коли існує підозра. У випадку, коли лікар відмовляє при наявності підозри необхідно звертатися на гарячу лінію.

Про це під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції повідомив Ігор Кузін в.о. директора центру громадського здоров’я МОЗ, передає УНН.

“По випадках, коли лікарі відмовляються тестувати...Лікар під час розслідування кожного випадку, він персонально для кожного хворого, для кожної підозри, він оцінює епідеміологічні ризики. Тестування наразі відбувається лише при тих випадках, коли дійсно є підозра. Я маю надію, що лікарі не відмовляють у тестуванні. Якщо лікарі категорично відмовляють при наявності перших підозр є гаряча телефонна лінія МОЗ... можна буде звертатися туди, кожен такий випадок буде розслідуватися окремо і будуть застосовуватися певні заходи для таких лікарів”, — зазначив він.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано першу смерть від коронавірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні