«Для мене ти залишишся незабутньою та неповторною»: племінниця про померлу в Італії від коронавірусу українку

0
3
«Для мене ти залишишся незабутньою та неповторною»: племінниця про померлу в Італії від коронавірусу українку
Оля Батюк з Стоянова, що на Львівщині, розповіла про свою тітку Раїсу Малишеву, яка працювала у місті Ровато провінції Брешія, та померла від коронавірусу 13 березня.

Сумний допис вона розмістила на своїй сторінці у фейсбуці.

"Моя ріднесенька тьотя Раїчка...Тебе не стало, опустошилася надія, згасла свічечка.... А ми так вірили! Вибач, що у цьому страшному світі ти світила завжди світлом і добром на відміну від інших!!! Вибач, що не змогли помогти нічим... Вибач, що залишилася сама у такий страшний час... Вибач за все!!! Спочивай з миром!!!! Не вірю.... Серце щемить від болю!!! Для мене ти залишишся незабутньою та неповторною на завжди!!! Спи спокійно дорогесенька... Мої щирі співчуття Люді доці, Сашкові онуку, рідним та близьким!!!", - йдеться у дописі.

"Вона так хотіла жити. У неї було купа планів... Вона жила внуком і доцею... Як вона розповідала про любимого зятя кулінара... Боже, я тріщу від болі... Так не мало статися!", - додає у коментарях пані Оля.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні