На Волині вкрали лісу на 100 тисяч гривень

0
1
На Волині вкрали лісу на 100 тисяч гривень
У Ковельському районі зупинили вантажівку з деревиною, на яку були підроблені документи.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Правоохоронці зупинили вантажівку, яка перевозила зрізані дуби, і документи про походження деревини викликали у правоохоронців обґрунтовані сумніви щодо їх достовірності. І деревина, і автомобіль вилучені. Вирішується питання про накладення на них арешту.

Приблизна вартість вилученої деревини – 100 тис. грн. Ратнівський же відділ Ковельської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у розпочатому вчора кримінальному провадженні про незаконну порубку 123 дерев різних порід, якою заподіяно істотну шкоду державним інтересам.

Дерева зрубані у 2019 році під час проведення лісозаготівельних робіт на території Державного підприємства "Ратнеагроліс", а також Заболоттівської селищної ради Ратнівського району.

Правоохоронці вживають вичерпних заходів задля встановлення усіх осіб, причетних до незаконних порубок лісу, та притягнення їх до відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні