На Волині торгівельно-розважальним центрам рекомендують піти на карантин

1
4
На Волині торгівельно-розважальним центрам рекомендують піти на карантин
Обласна влада не може на період запровадження карантинних заходів заборонити працювати торгівельно-розважальним центрам на території Волині.

Про це під час брифінгу щодо недопущення поширення коронавірусу розповіла заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак, повідомляє Суспільне Волині.

За словами Тетяни Щербак, заходи, запровадженні урядом для запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, важливі і потребують виконання.

"Ми рекомендували всім закладам піти на карантин. Це розважальні центри, навчальні заклади, дошкільні, університети, але заборонити, наприклад, торгівельному центру працювати ми не можемо. Ми можемо тільки рекомендувати зменшити кількість відвідувачів.

Все покладено на нашу самосвідомість. Люди повинні розуміти, що без нагальної потреби йти на ринок не потрібно", – наголосила заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЯКА влада,такий і карантин....бабло перемагає....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні