Українці масово повертають придбані путівки на відпочинок влітку за кордоном

0
-5
Українці масово повертають придбані путівки на відпочинок влітку за кордоном
Українці почали повертати придбані путівки та здавати квитки на літаки через поширення коронавірусної інфекції.

Що буде з туристичним сезоном 2020 року дізнавався "Сніданок з 1+1".

Власниця туристичної фірми Юлія Мартинюк каже, що чимало українців повертають вже оплачені путівки, бо не впевнені, що країни не закриють свої кордони.

"Такого за 12 років роботи я ще не пам’ятаю. На травневі свята, на літній період люди бояться, і майже нічого не бронюють. Десь приблизно 10% від звичайних продажів наразі продається сьогодні", - розповідає туристичний агент Юлія Мартинюк.

Зазначається, що це власна статистика Юлі, порівняно з аналогічним періодом торік. Та яким буде туристичний сезон цього року жінка поки спрогнозувати не може. Не дають і конкретних прогнозів в українській асоціації туристичних агенцій. Лише називають фактори, від яких залежить цьогорічний відпочинок за кордоном.

"Перший, напевно, важливий момент - це наскільки країни зможуть ефективно локалізувати проблеми, які є, і боротися з вірусом. Другий момент, на мою думку, це припущення, що цей  вірус, він дуже чутливий до температури, і погано розмножується при температурі більше 26, 27 градусів. Це було б дуже гарно, бо наближається літо, наближається спека", - каже президент української асоціації туристичних агенцій Антон Рудіч.

У зв’язку з великою кількістю хворих Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила коронавірус – пандемією. А країни світу вводять свої обмеження для в’їзду.

В Ізраїлі заборонили в’їзд усім туристам, які за останні 2 тижні відвідали країни де багато хворих.

Сполучені Штати 30 днів не пускатимуть на свою територію туристів з Європи, і 14 днів тих, хто відвідував Китай чи Іран.

Італія пускає лише на ті території, де не оголошено карантин, і лише тих, хто їде у справах, на лікування, або через якісь форс-мажори, а Туреччина усі масові заходи в країні перенесла на місяць пізніше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні