Повідомили, хто обиратиме гендиректора Ковельського МТМО

0
-5
Повідомили, хто обиратиме гендиректора Ковельського МТМО
Затверджено склад конкурсної комісії, яка обере гендиректора Ковельського МТМО.

Про це пише ПроКовель.

Сьогодні на позачерговій сесії Ковельської міської ради затверджено персональний склад постійно діючої конкурсної комісії в зв’язку з проведенням конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання».

Голова комісії – Федосюк Віра Іванівна, секретар міської ради
Секретар– Жолінська Лідія Анатоліївна, начальниця відділу охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради.

Члени комісії:

- Ганджала Юрій Володимирович, голова підрозділу у Волинській області Всеукраїнської спілки «Побратими України» (від громадської ради при міському голові);
- Деркач Олена Василівна, начальниця інформаційно-аналітичного відділу Ковельського МТМО (від трудового колективу МТМО);
- Мініч Тетяна Леонідівна, заступниця головного лікаря Ковельського МТМО з кадрових питань (від трудового колективу МТМО);
- Стахорська Людмила Севастянівна, голова Ковельської громадської організації Товариства Червоного Хреста України (від громадської ради при міському голові).

Нагадаємо, у лютому головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук звільнився з посади. Він очолив Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

Керівником комунального некомерційного підприємства «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» є генеральний директор. Раніше був головний лікар. Тому внесено відповідні зміни до його Статуту, зазначили а сайті Ковельської міськради.

Депутати затвердили Статут комунального некомерційного підприємства «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» у новій редакції.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лікар з Волині Олег Самчук, який очолював Ковельське МТМО, увійшов до групи, яка оцінюватиме медичну реформу в Україні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні