На Волині за добу ліквідували десять пожеж

0
-2
На Волині за добу ліквідували десять пожеж
За минулу добу співробітники ДСНС ліквідували десять пожеж, що трапилися на території Волинської області

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

Зокрема, о 14:14 надійшло повідомлення про загорання сухої трави на площі пів гектара біля села Зимне Володимир-Волинського району. Горіння ліквідували працівники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини.

У Луцькому районі горіла посуш біля сіл Сарнівка, Полонка, Зміїнець, Білостік та Сирники.

Загорання сухої трави біля села Сарнівка на площі 0,7 га ліквідували рятувальники 20-го Державного пожежно-рятувального поста та працівники місцевої пожежної охорони села Білостік. Вогнеборці 20-го Державного пожежно-рятувального поста згодом вирушили до села Білостік, де ліквідували ще одну пожежу сухої трави.

Горіння посуші на площі 1 га біля села Полонка приборкали працівники 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини. За кілька годин вони були направлені для ліквідації пожежі на відкритій території на площі 1 га біля села Зміїнець, до ліквідації якої долучилися також співробітники 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини.

О 19:38 до Служби 101 надійшло повідомлення про загорання сміття на площі 0,003 га у селі Сирники. Пожежу ліквідували рятувальники 25-ої та 6-ої Державних пожежно-рятувальних частин. О 22:34 у такому ж складі вогнеборці знову вирушили до села Сирники, на околиці якого пожежа сухої трави охопила гектар угідь. Загорання ліквідовано.

В Іваничівському районі поблизу села Шахтарське рятувальники 5-ої ДПРЧ ліквідували загорання посуші на площі 0,3 га, що виникла через необережне поводження з вогнем 60-річного місцевого жителя.

Крім того, рятувальники 5-ої ДПРЧ ліквідували пожежу сухої трави біля села Кропивщина Іваничівського району.

А в селі Седлище Старовижівського району горіння посуші на площі 0,7 га приборкали працівники 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні