Як працевлаштуватися після держслужби: досвід волинянки

0
2
Як працевлаштуватися після держслужби: досвід волинянки
Волинський обласний центр зайнятості продовжує надання послуг
держслужбовцям, які потрапили під вивільнення.

Приклад такої успішної співпраці – вдале працевлаштування Ніни Корець – колишнього працівника Любешівської райдержадміністрації.

«Це був психологічно важкий час, адже я зовсім втратила впевненість у своїх можливостях. Проте фахівці служби зайнятості переконали, що ситуація, яка склалася, – це лише новий крок, початок нового етапу в житті», – розповідає пані Ніна.

За рекомендацією служби зайнятості жінка брала участь у тренінгах, де навчали працювати з джерелами інформації про вакансії, писати резюме, готуватися до співбесіди з роботодавцем. Отож, прийшла й мотивація на успіх та впевненість у завтрашньому дні.

Коли кар’єрний радник запропонувала вакансію бухгалтера у комунальному підприємстві «Любешівський ринок» – погодилася на співбесіду, успішно пройшла її та отримала постійне місце роботи.

Спеціальних вимог до кандидата роботодавець не мав, але шукав людину порядну, відповідальну та працьовиту. Адже професія бухгалтера вимагає від фахівця максимальної зосередженості та
уваги. Усім вимогам Ніна Корець відповідала, тож відразу отримала запрошення на роботу.

Колишня безробітна радить усім, хто залишився без роботи, не впадати у відчай, а реально оцінити свої можливості та звернутися до служби зайнятості, де обов’язково допоможуть з працевлаштуванням.

«Успіху ми досягаємо в тому, до чого маємо найкращі здібності», – таке життєве кредо нині успішного бухгалтера Ніни Корець.


Відділ інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні