Як працюватиме луцький ЦНАП в умовах карантину

0
-1
Як працюватиме луцький ЦНАП в умовах карантину
Через ведення карантину Луцький центр надання адміністративних послуг змінить графік роботи.

Про це повідомили на сторінці центру у фейсбуці.

"Шановні відвідувачі, звертаємо вашу увагу, на виконання рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 12.03.2020 №166-1 "Про невідкладні заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території міста Луцька та населених пунктів Прилуцького старостинського округу", – йдеться у повідомленні.

Відтак, у ЦНАП міста Луцька щодня з 13.00 до 13.45 прийом громадян не буде проводитися, у зв’язку з вологим прибиранням та дезінфекцією приміщення.

Кожної години протягом 10 хвилин буде здійснюватися провітрювання приміщення центру.

Варто зауважити, що суб’єкти надання адміністративних послуг призупиняють надання консультацій у приміщенні ЦНАП до 3 квітня 2020 року.

Також у ЦНАПі рекомендують громадянам:

- подавати звернення з особистих питань, заяви на отримання адміністративних послуг засобами телекомунікаційного зв’язку, відповідно до чинного законодавства;

- здійснювати попередній запис на зручний день та час на Порталі електронних сервісів Волині для подання документів. Покрокова інструкція за посиланням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні