Україна тимчасово припиняє авіасполучення з Італією

0
10
Україна тимчасово припиняє авіасполучення з Італією
Міністерство інфраструктури України ініціює тимчасове призупинення авіасполучення з Італією у зв’язку з епідеміологічною ситуацією.

Про це передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби Кабміну.

"Міністерство інфраструктури звернулось до Державіаслужби з пропозицією рекомендувати українським авіакомпаніям, які здійснюють чи планують здійснювати регулярні та чартерні рейси до/з Італії, розглянути можливість тимчасового призупинення таких рейсів на період дії карантину з метою запобігання занесенню та поширенню хвороби на території України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у КМУ, авіакомпанії оптимізують польотну програму у сполученні між Україною та країнами, в яких масово поширюються випадки коронавірусної інфекції.

Пасажирам, рейси яких відмінено або заброньовано до країн, про які є попередження або обмеження щодо подорожей у зв'язку з COVID-19, необхідно звертатися до відділів роботи з клієнтами відповідних авіакомпаній.

Контакти авіакомпаній та загальна інформація щодо прав пасажирів у випадку затримки, скасування та відмови у перевезенні розміщена на сайті Державіаслужби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні