Небайдужих просять зібрати кошти на скутер для волинянина, який не може сам ходити

0
-2
Небайдужих просять зібрати кошти на скутер для волинянина, який не може сам ходити
Для волинянина, жителя села Погіньки з Голобської ОТГ, Олександра Барбарука, який 14 років живе з інвалідністю і не може сам пересуватися, небайдужі збирають кошти на придбання скутера.

Про це повідомили на сторінці Парафії Св. Георгія у фейсбуці.

"Олександр уже 14 років живе з інвалідністю, але не втрачає сили духу і може бути у цьому прикладом для багатьох.

Він активно займається спортом, і вже два роки поспіль – чемпіон України з боча. Але перемоги дають тільки моральне задоволення, грамоти. А жити за щось треба.

При пенсії у 2000 гривень це дуже непросто. Олександр сам не може пересуватися, йому допомагають рідні", – йдеться у дописі.

Розповідають, що дуже виручав чоловіка електроскутер, проте він настільки давній, що вже не підлягає ремонту. В інтернеті знайшли пропозицію придбати вживаний електроскутер за 25 тисяч гривень. Для цієї родини сума не підйомна.

Небайдужих просять допомогти зібрати кошти на придбання цього скутера для Олександра.

Долучитися до збору коштів можна переказавши кошти на картку Приватбанку за номером: 5168757330985229. Отримувач Барбарук Олександр.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні