--> На Волині затримали чоловіка, який отримав наркотики поштою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині затримали чоловіка, який отримав наркотики поштою

0
6
На Волині затримали чоловіка, який отримав наркотики поштою
Знову посилка з наркотичною речовиною надійшла у відділення «Нової пошти» у Ковелі.

Її отримав чоловік, якого і затримали працівники поліції, пише «ПроКовель».

За матеріалами кримінального провадження, під час огляду місця події в пакунку з-поміж інших речей в одязі було виявлено та вилучено згорток з порошкоподібною речовиною біло-жовтого кольору вагою приблизно 10 грамів схожою на психотропну речовину.

Відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 04.03.2020 року за №12020030110000432 і розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 КК України.

Старший слідчий СВ Ковельського відділу поліції ГУНП у Волинській області за погодженням з прокурором у кримінальному провадженні - прокурором Ковельської місцевої прокуратури звернувся до суду з клопотанням про накладення арешту на майно, яке вилучено 3 березня у громадянина в ході огляду місця події.

З огляду на викладене в матеріалах справи слідчий суддя дійшла висновку, що «вилучені предмети відповідають критеріям тимчасового вилученого майна, здобуті у встановленому законом порядку, існує обґрунтована необхідність у проведенні ряду експертиз, а тому слідчим доведені підстави для його арешту з метою повного, всебічного та неупередженого проведення досудового розслідування».

Суддя задовольнила клопотання слідчого. Розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні