На Волині 4 школи закрили на карантин

0
22
На Волині 4 школи закрили на карантин
На Волині через грип та ГРВІ припинили навчання у чотирьох школах.

Про це розповіла лікар-епідеміолог Лариса Дудковська, передає "Суспільне Волині".

"У Луцьку, Володимирі-волинському і семи районах Волині станом на сьогодні на 30% перевищений епідпоріг – захворюваність на грип та ГРВІ тримається на високому рівні", – повідомила лікар.

За минулий тиждень майже 8 тисяч волинян захворіло, в інфекційні відділення госпіталізували дві сотні недужих. В області припинене навчання у чотирьох школах – у Володимир-Волинському, Любомльському районах та селищі міського типу Іваничі.

"Рожищенський, Володимир-Волинський, Локачинський, Ратнівський, Любешівський, Шацький та Любомльський райони. Діагноз – грип, або гострі респіраторні захворювання. Кінець вересня, початок епідсезону – захворіло 13% населення (якщо на Волині приблизно мільйон, то це більше 130 тисяч). В нас від грипу в цьому році померло три особи, від ускладнень. В основному це грипозні пневмонії – у всіх випадках винен грип типу А з пандемічним потенціалом. Обстежили 29 осіб, в 11 випадках виділено віруси грипу", – зазначила заступниця директора Волинського лабораторного центру Лариса Дудковська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
22

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні